Dan 14, Siviri, Grčka

Giros u Siviriju

Sinoć se klinka družila sa Nišlijama. Posle pitala jel dolazimo u Siviri i sledeće godine. Kaže mi, jedan dečkić iz Niša dolazi opet. Videćemo.

Od jutros prijatno jutro. Taman za šetnju. Gospođa i ja prošetali do moje omiljene pekare. Gospođa kupila dve kutije krofni. Ponadao sam se da je za mene. Kaže za decu na plaži. Majko moja. Mnogo sam grešio izgleda.

Posle doručka pikali remi. Gospođa mi je tokom jedne od partija diskretno rekla da nemam mozak. To nema veze sa tim da sam je pobedio svaku.

Prepodne na plaži gospođa podelila krofne deci. Na plaži sam popio pola velikog piva (podelio sa gospođom) Ipak sam ja džentlmen. Posle odbio jedno celo. Nišlije se valjda nisu naljutile. Kad su se svi poslužili krofnama, i ja omastio brk uz saznanje da smo dobili Grke u vaterpolu. Lokalni tim Grci iz Sivirija se nisu ni pojavili na plaži danas. Ostajemo nepobeđeni u kopanju rovova.

Posle plaže trk u apartman

Sada sam siguran da mlađa klinka folira jer me danima odvede kući, a onda ne spava. Ručali paprikaš. Tašta obrnula igricu. Popili po Mamos pa da vidimo šta pakujemo. Otvorio kofer i sve strpao unutra. Gospođa rekla da nisam normalan.

I pre i poslepodne more sa talasima, ali ovaj put hladnija voda. Mlađa je odlučila da je bolje da kopamo utvrđenje. Slabije sam se kupao.

Posle ispratili Novosađane. Do nekog novog mora i nekog novog Sivirija. Sve najbolje!!!

Onda otišli na giros, dva sam pojeo. I svinjski i pileći. Ne mogu da se odlučim koji je bolji. Popio hladnu Verginu. Nema boljeg piva od hladnog.

Sutra prepodne poslednje more za ovu godinu. Znam da će se najmanje 2% ljudi u ovoj grupi obradovati. Veliki pozdrav i za njih.

P.S. Najbolji giros!!!

Jesenjin

Otac. Suprug. Lovac na pirate.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *