Uslovi korišćenja

Uslovi

Dobrodošli na stranicu Iskuliraj.rs!

Ovi uslovi opisuju pravila i propise za upotrebu web stranice Iskuliraj.rs.

Pristupanjem ovoj web stranici prihvatate uslove i odredbe propisane ovim Uslovima koriščenja i njenom Politikom privatnosti. Ne nastavljajte da koristite Iskuliraj.rs ako se ne slažete sa svim odredbama i uslovima navedenim na ovom sajtu.

Sledeća terminologija odnosi se na ove Uslove i odredbe, Izjavu o privatnosti i Obaveštenje o odricanju odgovornosti i sve ugovore: „Klijent“, „Vi“ i „Vaš“ odnosi se na vas, osobu koja se prijavljuje na ovu veb stranicu i u skladu sa uslovima i odredbama stranice Iskuliraj.rs. „Kompanija“, „Mi sami“, „Mi“, „Naši“ i „Mi“ odnosi se na stranicu Iskuliraj.rs. „Stranka“, „Stranke“ ili „Mi“ odnosi se i na Klijenta i na nas same.

Svi uslovi se odnose na ponudu, prihvatanje i razmatranje plaćanja neophodnih za sprovođenje procesa naše pomoći Klijentu na najprikladniji način, izričito u svrhu zadovoljenja potreba Klijenta u pogledu pružanja navedenih usluga stranice Iskuliraj.rs, u skladu sa i podleže važećem zakonu Republike Srbije. Svaka upotreba gornje terminologije ili drugih reči u jednini, množini, pisanju velikih slova i/ili on/ona ili oni, uzimaju se kao zamenljive i stoga se odnose na istu.

Kolačići

Uključujemo upotrebu kolačića. Pristupanjem web stranici Iskuliraj.rs pristali ste da koristite kolačiće u skladu sa Politikom privatnosti ovog sajta.

Većina interaktivnih web lokacija koristi kolačiće da bi nam omogućili da preuzmemo detalje korisnika za svaku posetu. Kolačiće koristi naša veb lokacija kako bi omogućila funkcionalnost određenih oblasti i kako bi olakšala ljudima koji posećuju našu web stranicu. Neki od naših povezanih partnera / oglašivača mogu takođe koristiti kolačiće.

Odobrenje

Ako nije drugačije naznačeno, Iskuliraj.rs i/ili njeni davaoci odobrenja poseduju prava intelektualne svojine za sav materijal na stranici Iskuliraj.rs. Sva prava intelektualne svojine su zadržana. Možete pristupiti sadržaju stranice za ličnu upotrebu, podložno ograničenjima postavljenim u ovim uslovima.

Nije dozvoljeno:

 • Ponovo objaviti materijal sa stranice Iskuliraj.rs;
 • Prodavati, iznajmljivati ili davati licence i podlicence materijala sa stranice Iskuliraj.rs;
 • Reprodukuvanje, dupliranje ili kopiranje materijala sa stranice Iskuliraj.rs;
 • Redistribuiranje sadržaja bez prethodne saglasnosti vlasnika stranice Iskuliraj.rs.

Ovaj sporazum počinje da važi na dan objavljivanja sporazuma.

Delovi ove web stranice pružaju mogućnost korisnicima da postavljaju i razmenjuju mišljenja i informacije u određenim oblastima web stranice. Domen Iskuliraj.rs ne filtrira, ne menja, ne objavljuje i ne komentariše komentare pre njihovog prisustva na web lokaciji. Komentari ne odražavaju stavove i mišljenja vlasnika stranice Iskuliraj.rs, njenih agenata i/ili povezanih lica. Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja objavljuje svoje stavove i mišljenja. U meri u kojoj je to dozvoljeno važećim zakonima. Autori stranice Iskuliraj.rs neće biti odgovorna za komentare niti za bilo kakvu odgovornost, štetu ili troškove prouzrokovane i/ili pretrpljene kao rezultat bilo koje upotrebe i/ili objavljivanja i/ili pojavljivanja komentara na web stranici Iskuliraj.rs.

Stranice Iskuliraj.rs zadržava pravo da nadgleda sve komentare i uklanja one komentare koji se mogu smatrati neprikladnim, uvredljivim ili uzrokuju kršenje ovih Uslova i odredbi.

Garantujete i zastupate sledeće:

 • Imate pravo da objavite komentare na našoj web stranici i imate sve potrebne dozvole i saglasnosti za to;
 • Vaši komentari ne smeju da narušavaju nijedno pravo intelektualne svojine, uključujući bez ograničenja autorska prava, patent ili zaštitni znak bilo koje treće strane;
 • Vaši komentari ne smeju da sadrže klevetnički, uvredljivi, nepristojni ili na bilo koji drugi način nezakonit materijal koji predstavlja narušavanje privatnosti;
 • Vaši komentari se neće koristiti za traženje ili promociju poslovanja ili običaja ili predstavljanje komercijalnih aktivnosti ili nezakonitih aktivnosti.

Ovim dajete web stranici Iskuliraj.rs neekskluzivnu dozvolu za upotrebu, reprodukciju, uređivanje i ovlašćenje drugih da koriste, reprodukuju i uređuju bilo koji vaš komentar u bilo kojem obliku, formatu ili mediju.

Hiperlink do našeg sadržaja

Sledeće organizacije mogu se povezati na našu veb stranicu bez prethodnog pismenog odobrenja:

 1. Vladine agencije;
 2. Pretraživači;
 3. Novinske organizacije;
 4. Distributeri direktorija na mreži mogu se povezivati sa našom web lokacijom na isti način kao i hiperveze do web lokacija drugih preduzeća sa liste;i
 5. Akreditovana preduzeća širom sistema, osim prikupljanja neprofitnih organizacija, dobrotvornih tržnih centara i dobrotvornih grupa za prikupljanje sredstava koje možda neće imati hipervezu do naše veb stranice.

Ove organizacije mogu da vode do naše početne stranice, publikacija ili drugih informacija o web lokaciji, pod uslovom da veza:

 • ni na koji način ne vara;
 • ne podrazumeva sponzorstvo, odobravanje ili odobrenje povezivačke strane i njenih proizvoda i / ili usluga; i
 • uklapa se u kontekst stranice povezivača.

Možemo razmotriti i odobriti druge zahteve za povezivanje sledećih vrsta organizacija:

 1. opštepoznati izvori potrošačkih i/ili poslovnih informacija;
 2. kompanije i sajtovi zajednice “dot.com”;
 3. udruženja ili druge grupe koje predstavljaju dobrotvorne organizacije;
 4. distributeri imenika na mreži;
 5. internet portali;
 6. računovodstvene, advokatske i konsultantske firme; i
 7. obrazovne institucije i trgovinska udruženja.

Odobrićemo zahteve za povezivanje od ovih organizacija ako odlučimo da:

 • veza ne bi dovela do toga da izgledamo nepovoljno prema sebi ili prema našem akreditovanom preduzeću;
 • organizacija nema negativne evidencije kod nas;
 • korist za nas od vidljivosti hiperlinka nadoknađuje odsustvo same stranice Iskuliraj.rs; i
 • veza je u kontekstu opštih informacija o resursima.

Ove organizacije mogu voditi do naše početne stranice sve dok veza: ni na koji način ne vara; ne podrazumeva lažno sponzorstvo, odobravanje ili odobrenje povezivačke strane i njenih proizvoda ili usluga; i uklapa se u kontekst stranice povezivača.

iFrames

Bez prethodnog odobrenja i pismenog odobrenja ne možete stvarati okvire oko naših web stranica koji na bilo koji način menjaju vizuelnu prezentaciju ili izgled naše web stranice.

Odgovornost za sadržaj

Nećemo biti odgovorni za bilo koji sadržaj koji se pojavljuje na vašoj web lokaciji. Pristajete da nas zaštitite i zaštitite od svih potraživanja koja se pojavljuju na vašoj web lokaciji. Nijedna veza ne bi trebalo da se pojavljuje na bilo kojoj web lokaciji koja se može protumačiti kao kleveta, nepristojno ili kriminalno ili koja krši, na drugi način krši ili zagovara kršenje ili drugo kršenje bilo kojih prava trećih lica.

Vaša privatnost

Molimo pročitajte Politiku privatnosti.

Rezervacija prava

Zadržavamo pravo da zahtevamo da uklonite sve veze ili bilo koju određenu vezu do našeg domena Iskuliraj.rs. Odobravate da na zahtev odmah uklonite sve veze do naše web stranice. Takođe zadržavamo pravo da usvojimo ove uslove i odredbe i to je politika povezivanja u bilo kom trenutku. Neprekidnim povezivanjem sa našom web lokacijom pristajete na obavezu i poštovanje ovih odredbi i uslova povezivanja.

Uklanjanje linkova sa naše veb stranice

Ako na bilo kom mestu nađete uvredljivu vezu na našoj web lokaciji, slobodno nas kontaktirajte i obavestite u bilo kom trenutku. Razmotrićemo zahteve za uklanjanje veza, ali nismo dužni ili odgovoriti direktno vama.

Ne osiguravamo da su informacije na ovoj web lokaciji tačne, ne garantujemo njihovu potpunost ili tačnost; niti obećavamo da ćemo obezbediti da web lokacija ostane dostupna ili da se materijal na web lokaciji ažurira.

Izjava o odricanju odgovornosti

U maksimalnoj meri dozvoljenoj važećim zakonom, isključujemo sve izjave, garancije i uslove koji se odnose na našu web stranicu i upotrebu ove web stranice.

Sve dok se web lokacija i informacije i usluge na web lokaciji pružaju besplatno, nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje prirode.